Jessie J in Top 7 cele mai inspirationale celebritati

Jessie J este muza tuturor fanilor ei, „heartbeats”. Si se pare ca nu suntem singurii care spun asta deoarece Yahoo a clasat-o pe Jessie ca fiind cea mai mare inspiratie, spunand:

Jessie J si-a facut aparitia pe  scena muzicala in 2010 si foarte rapid a gasit faima mondiala. Oricum, multi oameni nu stiu ca aceasta ducea de mult lupte cu sanatatea, aceasta pana la urma triumfand in fata lor. Toate aceste probleme au motivat-o pe Jessie in a nu renunta ci din potriva, sa isi gaseasca drumul catre succes.

La varsta de 18 ani, artista  isi petrecea tot timpul intr-un spital deoarece avea probleme cu inima,  avand un accident vascular cerebral care a speriat-o groaznic deoarece medicii ii spusesera ca este posibil ca aceasta sa nu mai mearga sau sa cante vreodata.

Cu toate acestea, nu s-a lasat batuta, experientele anterioare au invatat-o ca trebuie sa pretuiasca viata mai mult ca orice. Jessie a realizat ca nu trebuie sa piarda timpul ci trebuie sa se mentita motivata si sa isi asume toate riscurile pentru a-si indeplinii visele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s