Petrecerea de la BLACKBERRY BBM a avut un final nefericit !

Getting really excited about the@UK_BlackBerry #BBMparty tonight. Who’s coming? It’s gonna be an amazing night! #SPON” a scris Jessie pe Twitter inainte de a ajunge la petrecere.

BBM este noul serviciu muzical a firmei BlackBerry ce a fost lansat aseara pentru utilizatorii sai.

Din pacate seara s-a terminat la spital pentru unii spectatori. Desi informatiile inca nu sunt oficiale, cel putin un om a fost injunghiat in gat in vestiarul clubului, dupa declaratiile mai multor spectatori. Victima a fost dusa la un spital din estul Londrei, aflandu-se in stare fosrte grava.

Ea a aflat ca, la putin timp inainte sa urce pe scena de acest incident

Inainte de Jessie J, in respectivul local a cantat rapperul Wretch 32. Printre celebritatile prezente la eveniment se numara hip-hop-erul Chip si Fazer de la N-Dubz.

Gandurile mele sunt alaturi de persoana care fost ranita grav aseara. E foarte trist. Speram sa fie ok” a scris Jessie pe Twitter in aceasta dimineata.

Persoanele de fata, au scris pe Twitter ca au ramas cantitati enorme de sange in locul respectiv. Un barbat a fost arestat si se afla in custodia politiei. Toate persoanele de fata au fost audiate de politie.

Upadate: Barbatul a murit in aceasta seara (08/04/2012) „: „I am lost for words. All I can say is my thoughts, love and respects are with the family and children of the man who attended the blackberry gig last week who sadly lost his life this morning ❤ So sad…” (via Twitter)


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s