Despre Jessie J

Cand am postat pe Facebook articolul de pe „Perfecte.ro” multi nu au stiut ca Jessie este lesbiana. Defapt nu este, este bisexuala.

Jessie este o femeie puternica ce a trecut prin multe. De fiecare data cand a fost intrebata, a spus deschis ca daca se indragosteste fie de o fata, fie de un baiat, nu conteaza, cat timp este fericita.

 Pentru mine, vreau sa fie mai putin vorba de sexualitate si mai mult despre cat de confortabil esti de cine te-ai indragostit. Daca am intalnit pe cineva si imi place, nu conteaza ca e baiat sau fata. Nu ar trebui niciodata, niciodata sa-ti ceri scuze pentru ceva ce te face fericit. Mama si tata au fost intotdeauna de acord cu asta si spun: “Traieste-ti viata”.

It’s funny how many people I’ve dated/slept with that ‘ve never even met according to the tabloids, „BUT what’s that?! *whispers because its a secret* I’m really a lesbian?! Ha! Thanks for writing yet another boring untrue story. „I thought I was still dating Tinie, NO Ellie G, No Mark Wright….bla bla bla! #cantkeepup #noneofitstrue,” a scris Jessie pe Twitter ca raspuns pentru acuzatiile din tabloide.

Cititi pagina Biografie pentru a afla ceea ce nu stiati despre Jessie.

Aici aflati mai multe despre problema de sanatate a artistei.

Va rog sa nu mai luati in serios articolele publicatiilor, indiferent cat de populare sunt. Scopul lor este sa-si vanda ziarele, revistele, etc.

De aceea suntem noi aici ! Sa va spunem adevarul si sa va raspundem intrebarilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s