Concert Jessie J la Orange Summer Party 2012 ?

Jessie J ar putea concerta la a şaptea ediţie a Orange Summer Party ce se va desfăşura pe plaja din Mamaia pe 28 iulie 2012. Compania de telefonie mobilă care organizează evenimentul a postat pe pagina oficială de Facebook un clip al artistei însoţit de mesajul: ”Ne vedem la Orange Summer Party pe 28 iulie la Mamaia. Hai să începem pregătirile pe piesa asta 🙂“.

Jessie J este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului la nivel mondial. Talentata solistă şi compozitoare a atras atenţia lumii muzicale în 2010 cu piesa ”Do It Like a Dude“. La doar 24 de ani solista londoneză are deja un album ce a ajuns pe poziţia a doua în UK Albums Chart şi s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare şi şase single-uri ce au ocupat primele locuri în topurile muzicale din toată lumea.

Price Tag“, ”Nobody’s Perfect“, ”Who’s Laughing Now“, ”Domino” sau ”Who You Are” sunt doar câteva dintre piesele cu care membra juriului emisiunii “The Voice” din Marea Britanie şi-a cucerit milioanele de fani din toată lumea şi care ar putea fi ascultate live la Mamaia.

JamiroquaiMikaSophie Ellis-BextorAkonSugababesDuffy şi I Am Kloot sunt o parte din artişti care au concertat în anii precedenţi la evenimentul marca Orange România la care au fost prezenţi în total mai bine de 150.000 de spectatori.

Sursa si text: http://www.iconcert.ro/

Reclame

3 gânduri despre &8222;Concert Jessie J la Orange Summer Party 2012 ?&8221;

  1. Da! Da! Da! Da! Vreau! 😀

  2. Cu siguranta voi fi acolo ! ❤

  3. Da, da, da, daaaaaa!:X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s