Cine a intalnit-o pe Jessie J?

„Ionela Veronica Sacarea, Alen Marcu si Bogdan Iliescu sunt cei trei tineri care au avut sansa sa o intalneasca pe Jessie J, inaintea concertului de sambata al artistei, de pe plaja H2O din Mamaia, din cadrul editiei de anul aceasta a Orange Summer Party.

Chiar inainte de a se urca pe scena, Jessie J i-a primit in backstage pe cei trei norocosi, a stat de vorba cu ei,le-a dat autografe pe tricourile oficiale si a facut cate o fotografie cu fiecare dintre ei.

Cei trei tineri au fost alesi castigatori in urma concursului „Intalneste-o pe Jessie J!”, desfasurat saptamana trecuta pe pagina de facebook a Universal Music Romania.

In cadrul concursului fanii, cu varste intre 10 si 24 de ani, care au achizitionat din surse legale un produs Jessie J, erau indemnati sa povesteasca ce i-ar spune lui artistei daca ar avea ocazia sa stea fata in fata cu ea si ulterior sa adune cat mai multe like-uri pentru comentariul lor. Concursul „Intalneste-o pe Jessie J!” a facut parte din campania de combatere a pirateriei „Reward Your Idol”, initiata de Asociatia Industriei Muzicale din Romania (http://www.aimr.ro),cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, in parteneriat cu Universal Music Romania.”

Sursa si Text: BestMusic.ro

3 gânduri despre &8222;Cine a intalnit-o pe Jessie J?&8221;

  1. cu ce telefon sunt facute pozele?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s