Jessie J Romania este alaturi de Rihanna Navy Romania!

Jessie J Romania este alaturi de Rihanna Navy Romania in campania pe care acestia au initiat-o pentru aducerea artistei barbadiene Rihanna in Romania! Iata informatiile necesare:

Primele date din Diamonds World Tour au fost anuntate! Deocamdata doar America de Nord poate sta linistita caci o vor vedea pe Rihanna live incepand cu data de 8 martie 2013! Insa noi, cei de Europa mai avem putin de asteptat, dar pana atunci trebuie sa ne asiguram ca RIHANNA VA VENI IN ROMANIA! Acest vis poate deveni realitate doar daca noi RihannaNavy din Romania ne unim fortele! Pentru asta singurul fan-site al Rihannei din Romania, vine cu cateva idei!

In primul rand toti RihannaNavy din Romania trebuie sa semneze petitia de pe Twitter prin care o putetm aduce pe Rihanna in Romania! Pentru a semna petitia intrati AICI(http://twitition.com/gw536) si dati click pe butonul Sign!

In al doilea rand, trebuie sa va alaturati neaparat grupului nostru oficial numit “Romanian Rihanna Navy“ unde ne puteti pune orice fel de intrebari si ne puteti da sfaturi sau incurajari! INTRATI IN GRUPUL “ROMANIAN RIHANNA NAVY” DAND CLICK AICI!

In al treilea rand, toti RihannaNavy din Romania trebuie sa faca poze sau filmulete in care sa-i aratam Rihannei ca o vrem in Romania! Pozele sau filmuletele pot fi puse pe pagina grupului noastru de pe Facebook sau le puteti trimite la adresa de e-mail: rihannafentyusromania@gmail.com

In a patrulea rand, trebuie neaparat sa raspandim poza de la aceasta postare pe toate retelele de socializare, absolut toata lumea trebuie sa vada aceasta poza! Dati share pe Facebook, publicati-o pe Twitter si distribuit-o la toti prietenii vostri! Puteti da share pozei si de pe paginile noastre de Facebook!

Nu in ultimul rand, noi toti TREBUIE SA RASPANDIM pe Twitter: #RomaniaNeedsRihanna pentru a deveni un trending topic pe Twitter si pentru ca toata lumea inclusiv Rihanna sau staff-ul ei sa-l vada!Nebunia va incepe astazi(11 Septembrie) la ora 21.00(ora Romaniei) si nu ne vom opri pana cand nu devine trending topic!

E important ca pe langa cuvintele: #RomaniaNeedsRihanna trebuie sa scrieti si alte cuvinte, orice vreti voi pentru ca altfel va fi considerat spam! ln orice mesaj trebuie sa mentionat si fraza “#RomaniaNeedsRihanna”!

(via http://www.rihannafenty.us/)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s