Jessie J votată ca fiind persoana cu cel mai încrezător look!

Confidenta a fost mereu o trasatura sexy, si bineinteles ca inca este si va fi. Dar astfel de calitati pot fi considerate si inteligenta si senzualitatea. Se pare insa ca pentru britanice, increderea de sine reprezinta poate cea mai importanta calitate pentru ele.

   Conform unui sondaj recent realizat de QVC (companie ce se ocupa cu canale de teleshopping in mai multe tari de pe glob, printre care si Regatul Unit), la care au participat aproximativ 1000 de femei, britanicele vor in primul rand sa afiseze o imagine ce emana siguranta si incredere (65% au raspuns astfel), si se axeaza mai putin pe un look care sa le faca sa para sexy (26%) sau care sa le puna in evidenta inteligenta (12%) ori tineretea (3%).

De asemenea, femeile britanice au declarat in unanimitate ca personalitatea care are cea mai confidenta infatisare este nimeni alta decat Jessie J, recunoscuta pentru machiajul ei caracterizat de buze care emana stralucire, ochii conturati în mod foarte colorat si fondul de ten rozaliu. Ce le retine pe britanice in a adopta un look similar? Pura temere. 77% din femeile din Regatul Unit afirma ca le este frica sa adopte o imagine asa de „curajoasa” ca a lui JJ (poate din cauza preconceptiei ca nu le va iesi la fel de bine), si ca in schimb opteaza pentru un look asemanator cu cel al Printesei Catherine (Kate), 46% din respondente chiar incercand sa il imite.

   In plus, momentele in care femeile vor cel mai mult sa afiseze o imagine care sa demonstreze siguranta de sine sunt interviurile pentru un loc de munca, iesirile in oraș cu prietenii si întâlnirile romantice; in majoritatea cazurilor ele se bazeaza pe machiajul fetei pentru a-si atinge acest scop. Psihologul QVC, Dr. Bijal Chheda-Varma, explica faptul ca „alegerile în materie de make-up influenteaza intr-o mare masura maniera in care femeile vor sa fie percepute de catre cei din jur, iar in acelasi timp sa arate confidenta in ceea ce priveste propria persoana”. Din pacate, „multe femei nu au curajul sau cunostintele necesare pentru a-si crea un look confident, increzator”.

Ce spuneti, Jess reuseste sa arate cat de bine se simte sub propria piele?

1

Sursa: graziadaily.co.uk

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s